Děti patrovky milují a do pokoje jich chtějí

0 Comments

Zajímalo by vás, jakou postel by si vybralo vaše dítě, kdyby mělo tu možnost rozhodnout se bez vašeho souhlasu? Odpověď zní – patrovku. Vyvýšené postele jsou lákavé zejména kvůli tomu, že dětem nabízejí více soukromí a pocit, že alespoň v době, kdy jsou nahoře – vidí svět ze stejné výšky jako dospělí. Jsou navíc i velmi praktické, protože poskytují v pokoji místo, které můžete využít pro jiné druhy aktivit nebo nábytku.

Pokud tedy opravdu chcete zakoupit vašim dětem lůžka, ve kterých by se jim spalo jako na obláčku, pořiďte jim patrovou postel se schůdky https://www.drevenynabytek-borovicemasiv.cz/patrove-postele-80×180 z masivu, protože je to jedinečná příležitost, jak uspět u jejich požadavek.

patrové postele

Stabilita by vás měla rozhodně zajímat

Všechny druhy patrových postelí rozhodně nepatří do jednoho pytle. Na trhu nalezete několik druhů dřeva, které se od sebe liší svou odolností a stabilitou, která by vás měla zajímat ze všeho nejvíce. Vaše ratolesti rostou a dospívají, díky čemu se mění i jejich tělesná váha a výška.

  • Měli byste jim tedy nabídkou dostatečně dlouhé lůžko a takovou kvalitu dřeva, které by uneslo i těžší váhovou hmotnost.

Naše postele, které nalezete v nabídce jsou z masivu. Toto silné a dlouhotrvající dřevo je spolehlivé a jeho životnost podléhá záruce, že se ani na patrové posteli vaše děti nebudou cítit nebezpečně nebo nepohodlně. Rozhlédněte se v naší nabídce, kde nalezete nejen klasické typy s dvoulůžkem, ale třeba i s přistýlkou, výsuvnými šuplíky nebo variantu vyvýšené postele, pod kterou můžete umístit psací stůl a židli.

balónky v posteli

I dětem záleží na vzhledu

Výběr samotné postele byste měli mít pevně ve svých rukou, ale o možnost zvolit si estetickou stránku – vaše děti nenechte připravit. Nejen přírodní odstín je velmi oblíbený, ale i barvy, které každý dětský pokoj oživí. Dejte jim tedy příležitost rozhodnout se, jaký dekor si přejí mít a budete mít jistotu, že se jim jejich nová postel bude bezesporu líbit.